SASAZU

Restaurace SaSaZu je již několik let neodmyslitelně spojena s Holešovickou tržnicí, v níž se ukrývá. Nabízí kuchyni jihovýchodní Asie a svým hostům dopřává příležitost okusit exotické chutě pocházející z Vietnamu, Kambodže, Indonésie a dalších zemí této oblasti. Kuchyně, již vládne indonéský šéfkuchař Andy Tan, využívá pět asijských kulinářských postupů: Sambal, Otak-Otak, Roti, Flame a Tai Tai Grill. 

Již po páté tým restaurace SaSaZu zavítá na Apetit Piknik, kde Havlíčkovy sady provoní exotickou vůní a kuchaři této asijské restaurace předvedou své umění pod (snad) slunečným nebem. Návštěvníci tak budou mít možnost ochutnat vynikající pokrmy plné vzdálených chutí, pro které se budou chtít vracet znovu a znovu.